Beatrice Stirbu

Cristina Petrescu
April 18, 2019

Sunt mamica unui baietel, Theodor, mai neastamparat, fara rabdare si cu foarte multa energie. Am citit despre cursurile de soroban si beneficiile acestora si am hotarat sa le frecventam si noi.

Cand am inceput cursurile scolii Nomin Jyuku, baietelul meu abia implinise 5 ani si ii era destul de greu sa stea concentrat intr-o activitate mai mult de 10-15 minute. Rezultatele metodei acestei scoli si-au facut simtita prezenta destul de repede: dupa o singura luna de frecventare a acestor cursuri (8 sedinte), am observat ca baietelul meu are mai multa rabdare, inclusiv la activitati care nu-l atrageau deloc inainte (de exemplu, acum are rabdare sa stea sa coloreze, este mai atent la detalii si mai meticulos); dupa 24 de sedinte este capabil sa stea timp de o ora pe scaun la birou sa efectueze calcule, cu mult mai multa rabdare si, uneori, atat de repede ca nu-l pot urmari, fie pe soroban, fie in minte si este capabil sa se concentreze mai bine si un timp mai indelungat la toate activitatile in care este implicat.
Consider ca aceasta metoda are, pentru baietelul meu, o influenta vizibil benefica in ceea ce priveste acumularea de cunostinte, rapiditatea invatarii, concentrarea si dezvoltarea sa.
Multumim doamnelor profesoare pentru caldura si daruirea lor.

Mamica lui Theodor